Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tropical Plant Resources Institute Inc.

További információ japán és angol nyelven: http://www.tpr-net.co.jp/

EM technológia és az Effektív Mikroorganizmusok leírása részletesen ismertetve japán és angol nyelven:  https://emrojapan.com/what/

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Manju szagtalan, átlátszó, üledékmentes, aranyszínű folyadék, melynek számos egészségre jótékony hatása van. Összetételénél fogva képes az emberi szervezetben nagyon könnyen felszívódni. A benne lévő antioxidáns, bioaktív és ásványi anyagok sokasága vitalizáló hatású. 
A Manju segíti az emberi szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát. 
Kellemetlen mellékhatása nincs.
 
23.300 Ft
Raktáron

A korall a világon mindenhol megtalálható, de csak Japánban, Okinawa szigetén lévők rendelkeznek egyedülálló minőséggel és tisztasággal. A szubtrópusi víz, a lágy napsugárzás és a mikroorganizmusok, melyek a korallokat számos tápanyaggal látják el, tökéletes összetételt képeznek egy olyan magas értékű termékhez, mint a Manju Coral Calcium. Aminosavakban, fehérjében és komplex B-Vitaminban gazdag. 2:1 arányban a Ca és Mg természetes egyensúlyt teremt, a Cink és Szelén nyomelemeket pótlólagosan támogatják. A Manju Coral Calcium a mindennapos táplálkozás kiegészítésére alkalmas. 
Javasolt mennyiség: napi 3x2 tabletta, étkezés közben vagy utána.

18.980 Ft
Raktáron
EM Kerámia ékszer - stresszcsökkentő, nyugtató hatású, közérzet javító mechanizmus.
A kerámia karkötő színvariációja változó, csak az aktuálisan készleten levő termékekből választható.
11.600 Ft
Raktáron

Japán, Okinawa szigete körüli tenger mélyebb rétegeiből származó, tiszta tengervízből, napon történt szárítással kinyert só.

Összetétele: tengeri só, 82 fajta csak jó hatású mikroorganizmus, EM.

A szokásos konyhai só helyett ételízesítéshez, befőzéshez használható. Alkalmazásával csökkenthető a szükséges Manju ital mennyisége.

Alkalmazásával csökkenthető a szükséges EM ital mennyisége.
A Manju tengeri só készítéséhez közönséges asztali sót Manju tengeri sóval kell beoltani.
900 g sóhoz keverjünk hozzá 100 g Manju tengeri sót.

7.000 Ft