Tropical Plant Resources Institute Inc.
További információ japán és angol nyelven: http://www.tpr-net.co.jp/
EM technológia és az Effektív Mikroorganizmusok leírása részletesen ismertetve japán és angol nyelven: https://emrojapan.com/what/
A korall a világon mindenhol megtalálható, de csak Japánban, Okinawa szigetén lévők rendelkeznek egyedülálló minőséggel és tisztasággal. A szubtrópusi víz, a lágy napsugárzás és a mikroorganizmusok, melyek a korallokat számos tápanyaggal látják el, tökéletes összetételt képeznek egy olyan magas értékű termékhez, mint a Manju Coral Calcium. Aminosavakban, fehérjében és komplex B-Vitaminban gazdag. 2:1 arányban a Ca és Mg természetes egyensúlyt teremt, a Cink és Szelén nyomelemeket pótlólagosan támogatják. A Manju Coral Calcium a mindennapos táplálkozás kiegészítésére alkalmas.
Javasolt mennyiség: napi 3x2 tabletta, étkezés közben vagy utána.
A Manju segíti az emberi szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.
Kellemetlen mellékhatása nincs.
Japán, Okinawa szigete körüli tenger mélyebb rétegeiből származó, tiszta tengervízből, napon történt szárítással kinyert só.
Összetétele: tengeri só, 82 fajta csak jó hatású mikroorganizmus, EM.
A szokásos konyhai só helyett ételízesítéshez, befőzéshez használható. Alkalmazásával csökkenthető a szükséges Manju ital mennyisége.
Alkalmazásával csökkenthető a szükséges EM ital mennyisége.
A Manju tengeri só készítéséhez közönséges asztali sót Manju tengeri sóval kell beoltani.
900 g sóhoz keverjünk hozzá 100 g Manju tengeri sót.