Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mikrobiovet - Lovak részére

Zöld előnyök a lótartásban

Napjainkban, mikor már tisztában vagyunk a vegyszerek, szintetikus anyagok káros mellékhatásaival, újra felértékelődik a természettel harmonizáló szerek használata. Erre kínál lehetőséget az EM technológia. Az EM Technológia előnyei a lótartásban:

  • egészségesebb környezet,
  • a kellemetlen szagok megszűnése,
  • a legyek számának csökkenése,
  • az állatok immunrendszerének erősödése,
  • jobb stressztűrő képesség,
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

A Mikrobiovet fermentált gyógynövény-kivonatokat tartalmazó, aromatikus, étvágynövelő kiegészítő takarmány, amelyet számos országban nagy sikerrel alkalmaznak a haszonállatok, lovak takarmányozásában. Hatására állataink immunrendszere erősödik, bélrendszerük mikrobiális egyensúlya helyreáll, javul az étvágyuk, nyugodtabbá válnak és a stressz tűrő képességük jelentősen megnövekszik.

Az irányított erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok az állatok anyagcseréjére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak az állatok és környezetük egyensúlyához. A fermentáció során képződő baktériumok és esszenciális anyagok (aminosavak, vitaminok, provitaminok) az állat bélrendszerébe jutva fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezek a keletkező anyagok jelentős antioxidáns hatással rendelkeznek, s ezáltal hozzájárulnak az állat egészségének megtartásához.

3.100 Ft -tól