Bokashi konyhai komposztáló
konyhai, háztartási komposztáló vödör a szagmentes fermentálásért
Az Organico konyhai komposztáló vödör kitűnően alkalmas a konyhai hulladékok/maradékok szagmentes fermentálására. Kényelmesen és könnyen használható. Az Organico háztartási vödör ’végterméke’ egy kitűnő minőségű ’trágya’, mely alkalmas cserepes és kerti növények táplálására. A csapon át távozó ’trágyát’ 1:1000-2000 arányban hígítva célszerű felhasználni.
A komposztálás ideális szén:nitrogén (C:N) aránya kb. 25:1. A háztartási hulladékok nedvesség- és nitrogén-tartalma magasabb, ezért szükség lehet vázanyagokat adó, magasabb széntartalmú adalékra. A Szárított bio Bokashi erre, valamint a keletkező szagok lekötésére való. A szárított bio Bokashi beltérben történő komposztálásra lett kifejlesztve, de természetesen használható kültéri komposztáláshoz is.
Tartalmaz: 1db fedő, 1db szűrő, 1db mérőkanál, 1db simító lapát, 1db adagoló
Az AÖP programban felhasználható termék! 2 pont jár érte!
Az emBIO aktivált mikrobiológiai készítmény olyan környezetet alakít ki, amelyben a mikroorganizmusok tevékenysége által az erjedéssel történő lebontás kerül előtérbe, és a rothasztó folyamatok visszaszorulnak.
A növények életfolyamatainak és az optimális környezet kialakításának támogatásával javuló termelési színvonal érhető el. A betegségek és kártevők elterjedése visszaszorítható, ezáltal jobb minőségű, egészséges termények állíthatók elő. Az emBIO aktivált mikrobiológiai készítmény jótékony hatása már az első évben észlelhető, de évről évre fokozódik. Ezzel párhuzamosan a felhasznált emBIO mennyiség csökkenthető. Az emBIO-ban úgy válogatták össze a fotoszintetizáló és tejsavbaktériumok, élesztő-, sugár- és moszatgombák asztalközösségét, hogy azok egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt élő növények, és a talajban élő hasznos szervezetek fejlődését segítsék.
Alkalmazható a talajélet élénkítésére, talajoltásra, talajkezelésre, állománykezelés és szárbontásra.
Jó eredményeket lehet elérni a kiskerti és dísznövény felhasználásban, erősebb növény gyökérzet, betegségeknek ellenállóbb, egészségesebb növények.
Alkalmazási javaslatainkat tartalmazó prospektusaink elérhetőek a Csatolt dokumentumok fülön.
Szárított EM Bio Bokashi szaglekötésre és bio hulladék fermentálásához.
Fermentált és enzimekkel kezelt búzakorpa, szerves hulladék fermentálásához. Elnyomja a kellemetlen szagokat, és elősegíti a szerves hulladék tökéletes fermentációját a Bokashi háztartási vödörben. Amint a konyhai hulladék teljesen megerjedt, akkor azt is be lehet dolgozni a virágágyba vagy földbe, mint a szervestrágyát. A Bokashi vödörből lecsapolt folyadék pedig - mint egy kiváló folyékony tápoldat - felhasználható a cserepes növényekhez vagy a kertben.
Összetevők: természetes búzakorpa, bio tönkölybúza pelyva, Effektív Mikroorganizmusok, cukornád melasz, korall őrlemény, alga, EM kerámia por.
Eltarthatóság: száraz helyen tárolva korlátlan ideig eltartható.