Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fabevonó, faápoló EM kerámia por

A Manju EM kerámia fa bevonat támogatja a fák ellenálló képességét a külső hatások ellen, különösen a hideg évszakban. Még friss sebekre, vágási felületekre is alkalmazhatjuk a pasztát védelemként.

Az EM kerámia fafesték/fabevonó:

  • 17,5% EM-kerámiaporból,
  • 17,5% tejsavóporból és
  • 65% ultrafinom kőőrleményből áll.

Elkészítés: A Manju fabevonó port emBIO-val egyenlő arányban keverje össze krémes pasztává és kenje fel a védendő, kezelendő felületre!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

EM-kerámia fatörzs illetve fa seb- kezelőként való kalmazása révén, a kártevők áttelelését a fatörzsön meggátolja. Sebfelületek egyéb belépési pontokat lezárja és így a gombák és baktériumok el vannak zárva a növényi szövetektől, ezen kívül elnyomja a gomba spórákat is. A világosszürke színű paszta jobban visszaveri a napfényt, így a hőmérséklet-ingadozásokat is csökkenti. Az EM-kerámia, a fa kéreg rugalmasságát fokozza így a fák a külső hatásoknak jobban ellenállnak, különösen a hideg évszakban. A fa kezelő EM-kerámiapor, EM-kerámia port, tejsavó port és ultrafinom ZeoBas kőport tartalmaz (Zeolitot és bazaltot tartalmazó magas SiO2 tartalmú vulkanikus eredetű kőzetpor).

4.500 Ft -tól