Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lakótér és az általánosságban a háztartás tiszítása eMC probiotikus tisztítószerekkel

Padló és erősen szennyezett felületek (ablak):

 • Adagolás: 10 ml eMC® Extra Erős Tisztítószer koncentrátum (1 kupak) + 10 liter (langyos) víz
 • Alkalmazás: A tisztítószeres vízzel tisztítsa meg a felületet! Így az nemcsak csodálatosan tisztává és illatossá válik, hanem csillogóan fényessé is. a tisztító hatás pedig tovább tart, mint a hagyományos mosószereknél.

Felülettisztítás:

 • Adagolás: 10 ml eMC® Extra Erős Tisztítószer koncentrátum (1 kupak) + 1 liter (langyos) víz
 • Alkalmazás: Fújja be a felületet, ezt követően egy száraz anyaggal (mikroszálas törlőkendő) törölje meg!

Szekrények, gardróbok, lakberendezési tárgyak, cipők:

 • Adagolás: 10 ml eMC® Citrus vagy Levendula Univerzális Tisztítószer koncentrátum + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja le a felületet – penészt és port is –, hagyja hatni, majd törölje szárazra! Légfrissítésre, szagtalanításra egyaránt alkalmas.

Ruhanemű, függöny és könnyű textilanyagok:

Az eMC® textiltisztító mosóadalék minden típusú textíliához alkalmas. Egészen a szövet mélyéig hatol és eltávolítja a makacs foltokat is. A szennyvízelvezető rendszerben megakadályozza a szennyeződések lerakódását és hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szagok ellen.

 • Adagolás: Szórófejes palackban 10 ml eMC® Textiltisztító Mosóadalék + 0,5-1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, hagyja hatni 10 percig, majd mossa, vagy porszívózza ki! Makacs foltok esetén hagyja hatni egy éjszakán át. A textiltisztító folyadék világos árnyalatú anyagokon is használható.

Szőnyeg, padlószőnyeg, kárpit, kanapé, ülőpárnák:

 • Adagolás:Szórófejes palackban 100 ml eMC® Kárpittisztító koncentrátum (10 kupak) + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, dörzsölje be, hagyja 30 percig hatni, majd száraz vagy nedves porszívóval tisztítsa meg! Mélytisztítás és erős szennyeződés esetén a hatóidő 12 óra (egy éjszaka). A szennyeződés mértékétől függően ismételje meg az alkalmazást. Az eMC® Kárpittisztító világos árnyalatú anyagokon is használható. Eltávolítja és távoltartja a poratkákat és egyéb allergéneket.

Matracok és kárpitozott bútorok:

 • Adagolás: Szórófejes palackban 100 ml eMC® Kárpittisztító koncentrátum (10 kupak) + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, hagyja megszáradni, végül porszívózza ki! Eltávolítja a poratkákat is.

Bőrbútorok:

 • Adagolás: Szórófejes palackban 10 ml eMC® Extra Erős Tisztítószer koncentrátum + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, hagyja hatni, majd törölje szárazra! Az oldatot világos árnyalatú bőrbútorokon is használhatja.

Vízkőoldás:

 • Adagolás: 100 ml eMC® Vízkőoldó + 1 l langyos víz
 • Alkalmazás: Vigye fel vagy fújja a felületre, szennyeződés mértékétől függően hagyja hatni, majd mossa le és törölje szárazra! 1:100 oldata (10 ml eMC® Vízkőoldó + 1 l víz) segít hosszútávon megelőzni a vízkövet.

Lámpabúra, lámpaernyő, TV készülék, számítógép:

 • Adagolás: Szórófejes palackban 10 ml eMC® Extra Erős Tisztítószer koncentrátum + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, hagyja rövid ideig hatni, majd törölje szárazra! Az elektronikai eszközök tiszításánál fokozott óvatossággal járjon el a saját, és berendezéseinek védelme érdekében.

Ablak, ablakkeret, tükör:

 • Adagolás: Szórófejes palackban 1 ml eMC® Citrus vagy Levendula Univerzális Tisztítószer koncentrátum + 1 liter víz
 • Alkalmazás: Fújja ki az oldatot, hagyja rövid ideig hatni, majd törölje szárazra! Üvegre és keretre is használhatja. Makacs lerakódások esetén is hatékony.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

5.200 Ft -tól
Raktáron

eMC Erős Tisztítószer Koncentrátum: hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Használható minden felületen, az általános napi tisztítás során, akár nagyobb, jobban igénybe vett helyiségekben is mint pl: iskolák, óvodák, konyhák, és a háztartás.

Összetétele: Effektív mikroorganizmusok (zsír és cellulózbontó kultúrák), <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő), enzimek (lipáz, proteáz, amiláz) és természetes eredetű cukornádmelasz.

6.600 Ft -tól
Raktáron

eMC kárpittisztító koncentrátum: Alkalmas minden szőnyeg- és kárpittípusra. Egészen a szövet mélyéig hatol és eltávolítja a makacs foltokat is. Hatékony a kellemetlen szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom koncentrátum, citromsav, melasz, illatanyagok

7.400 Ft -tól
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

eMC Levendulás Univerzális Tisztítószer koncentrátum alkalmazása:

Alkalmazható minden felülettípus, különösen csaptelepek, üvegfelületek és bútorok tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszantartó tisztító hatást nyújt.

Összetétel: levendula kivonat, effektív mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyag (alkohol), grapefruitmag-kivonat, citromsav, melasz, illóolajok (levendula, narancs).

Felhasználási mód: oldatban, szórófejes flakonból a felületre spriccelve vagy padló esetén felmosó vödörben
Higítás aránya: 10-100 ml koncentrátum 1 liter vízhez

5.400 Ft -tól
Raktáron

eMC textiltisztító mosóadalék koncentrátum: alkalmas minden típusú textíliához. Eltávolítja a legmakacsabb foltokat. Megakadályozza a szennyeződések lerakódását még a szennyvízelvezető csövekben is. Hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, illatanyagok

Felhasználási terület: Ruházat, Cipők, Lábmelegítők, Mosoda, mosókonyha, Mosógépi mosás, Kézi mosás

Hígítási javaslat: 1-10 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban ruházathoz
Hígítási javaslat: 1-100 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban cipők, lábmelegítőkhöz
Hígítási javaslat: 20 ml 30 liter vízhez mosógépi mosás
Hígítási javaslat: 6 ml: 5 liter vízhez kézi mosás

8.100 Ft -tól
Raktáron

eMC vízkőoldó tisztítószer koncentrátum: alkalmazható minden felülettípus, de különösen az erősen vízköves felületek tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszantartó tiszta hatást nyújt.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, linalool

10.900 Ft
Raktáron
Az 5 db-os próbaszett a legnépszerűbb eMC tisztítószereket tartalmazza ( eMC Citrus univerzális, eMC Erős, eMC Vizkőoldó, eMC Konyhai, eMC Textiltisztító) 
Minták kiszerelése: 100ml
11.200 Ft