Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

eMC probiotikus tisztítószerek

Az Effectív Mikroorganizmusok előnyei a háztartásban

Az eMC® tisztítószerek probiotikus hatású tisztítószerek. A termékekben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található jótékony mikroorganizmusok veszik át. Így lesz a felület antisztatikus hatású.

A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiások is használhatják. A szintetikus tisztítószerekkel ellentétben a tisztított felület újraszennyeződése lassabb, a penészfoltokat hatékonyan visszaszorítja, és kedvező, fenntartható mikrobiális környezetet biztosít.

Hatásosan szüntetik meg a szagokat és a penészt, kiválóan, de mégis kíméletesen oldják a szennyeződéseket, emellett megakadályozzák a rozsdásodást.

Génmódosított szervezeteket nem tartalmaznak. Bizonyítottan hatékonyak – vegyi anyagokkal összehasonlítva is – és a felületek tovább maradnak tiszták!* Az eMC® tisztítószereivel akár teljes mértékben kiválthatók a legtöbb, háztartásban használt mérgező és ingerlő anyagokat tartalmazó tisztítószerek!

*Az Upper Austria University of Applied Sciences Campus Wels tanulmánya alapján


A természetes tisztítás azt is jelenti, hogy újragondoljuk a takarítási szokásainkat

Figyelembe kell venni a hatóidőt és adagolást

 • Az eMC® tisztítószerek az áztatási idő alatt fejtik ki hatásukat, ezáltal leegyszerűsítik a tisztítási folyamatot

Csökkent újraszennyeződés

 • A probiotikus tisztítással „jó baktériumokat” telepítünk a felületre, melyek kitöltik a rendelkezésre álló teret és erős biofilmet, impregnált felületet képeznek – kiszorítva a kórokozó baktériumokat és életterüket. Az élősködők ilyen környezetben nem képesek elérni a fertőzéshez szükséges létszámot, így lecsökken a megbetegedés és szennyeződés esélye.
 • Minél gyakrabban alkalmazzuk, annál nehezebben telepszik meg a piszok.

Nem felületi a kezelés, hanem mélytisztítás történik

 • A hagyományos vegyszeres tisztítószerekkel ellentétben az eMC® tisztítószerek nemcsak elfedik a szagokat illatanyagokkal, amelyek csak ideig-óráig tartanak, hanem az anyag pórusaiba bejutva kitisztítják a szennyeződéseket és baktériumokat. Az effektív mikroorganizmusok rendszeres használat mellett fejtik ki valódi hatásukat, melyek nemcsak a tüneteket (pl. rossz szagok) kezelik, hanem a probléma valós okát.

Tudta…?

 • a hígított eMC® tisztítószer mindenféle anyagon és felületen alkalmazható (akár márványon és fa felületen is)
 • az eMC® tisztítószerek teljeskörű felhasználással egy átlagos háztartásban, átlagos szennyezés és tisztítás mellett legalább 6 hónapig elegendőek
 • az eMC® tisztítószerek minden szabvány tisztítógéppel kompatibilisek
 • Egy közepes méretű iskola karbantartásához elég 5 liter koncentrátum egy tanévben
 • A probiotikus tisztítószerek ugyanolyan tisztító hatással bírnak, mint a hagyományos vegyszerek, és a fertőtlenítőszerek, csak hatékonyabbak. DE! Kísérletek bebizonyították, hogy 48 óra elteltével kevesebb kórokozó termelődött újra az eMC®-vel tisztított felületen, mint amikor szintetikus tisztítószert használtak!
 • 1 liter koncentrátumból 1000 liter hígított tisztítószert kapunk. Ez elég egy futballpályányi terület megtisztításához.
 • 1 liter hígított ablaktisztító oldat kevesebb mint 35 forintba kerül.
 • 1 liter hígított vízkőoldószer kevesebb mint 225 forintba kerül.

Hasonlítsa ezt össze a hagyományos tisztítószerekkel!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az EM Clear Aktív univerzális légfrissítőként alkalmazható. Kivételesen hatékony a por, a penész és a penészspórák ellen, és mosó-adalékként is használható. Az EM Clear Aktív ideális táplálékra és szerves hulladékra való permetezéshez, emellett segít a háziállatoknak fényes szőrzetet adni, és csökkenti a macskák alomtálcáinak kellemetlen szagát. Természetes illóolajokat vagy más illóolajokat nem tartalmazó EM Clear Active ideális allergiások számára.

 

Az EM Clear Aktív univerzális légfrissítőként használható az állatok tartására szolgáló helyiségekben. Ideális szagcsökkentésre az állatok tartásában vagy a macskaalom tálcákban. Az EM Clear Active segít a háziállatoknak is fényes szőrzetet adni, és felfrissíti az alvóhelyeket.

 

A hatékony mikroorganizmusokat különféle módon lehet felhasználni az építkezés, felújítás során. Semleges színének köszönhetően az EM Clear Active-ot használják. Közvetlenül keverhető építőanyagokkal, például betonnal, cementtel vagy habarccsal, és a falakra is permetezhető. Csökkentheti a káros anyagok negatív hatásait, javíthatja a helyiségek atmoszféráját és megakadályozhatja a penészképződést.

 

 

 

3.400 Ft
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

5.200 Ft -tól
Raktáron

eMC Erős Tisztítószer Koncentrátum: hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Használható minden felületen, az általános napi tisztítás során, akár nagyobb, jobban igénybe vett helyiségekben is mint pl: iskolák, óvodák, konyhák, és a háztartás.

Összetétele: Effektív mikroorganizmusok (zsír és cellulózbontó kultúrák), <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő), enzimek (lipáz, proteáz, amiláz) és természetes eredetű cukornádmelasz.

6.600 Ft -tól
Raktáron

eMC kárpittisztító koncentrátum: Alkalmas minden szőnyeg- és kárpittípusra. Egészen a szövet mélyéig hatol és eltávolítja a makacs foltokat is. Hatékony a kellemetlen szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom koncentrátum, citromsav, melasz, illatanyagok

7.400 Ft -tól
Raktáron

Az eMC Konyhai Tisztítószer Koncentrátum a konyha összes felületén sokoldalúan alkalmazható: tűzhelyen, sütőben, hűtőszekrényben, mosogatásnál helyettesítheti a hagyományos mosószereket mind a mosogatótálcában, mind a mosogatógépben. Tesztek igazolták a tisztítószerek hatékonyságát a vegyi- és fertőtlenítőszerekkel szemben, valamint bizonyítottan számos előnnyel jár a mikrobiológiai szennyeződések eltávolítása terén.

6.800 Ft -tól
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

eMC Levendulás Univerzális Tisztítószer koncentrátum alkalmazása:

Alkalmazható minden felülettípus, különösen csaptelepek, üvegfelületek és bútorok tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszantartó tisztító hatást nyújt.

Összetétel: levendula kivonat, effektív mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyag (alkohol), grapefruitmag-kivonat, citromsav, melasz, illóolajok (levendula, narancs).

Felhasználási mód: oldatban, szórófejes flakonból a felületre spriccelve vagy padló esetén felmosó vödörben
Higítás aránya: 10-100 ml koncentrátum 1 liter vízhez

5.400 Ft -tól
Raktáron

eMC textiltisztító mosóadalék koncentrátum: alkalmas minden típusú textíliához. Eltávolítja a legmakacsabb foltokat. Megakadályozza a szennyeződések lerakódását még a szennyvízelvezető csövekben is. Hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, illatanyagok

Felhasználási terület: Ruházat, Cipők, Lábmelegítők, Mosoda, mosókonyha, Mosógépi mosás, Kézi mosás

Hígítási javaslat: 1-10 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban ruházathoz
Hígítási javaslat: 1-100 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban cipők, lábmelegítőkhöz
Hígítási javaslat: 20 ml 30 liter vízhez mosógépi mosás
Hígítási javaslat: 6 ml: 5 liter vízhez kézi mosás

8.100 Ft -tól
Raktáron

eMC vízkőoldó tisztítószer koncentrátum: alkalmazható minden felülettípus, de különösen az erősen vízköves felületek tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszantartó tiszta hatást nyújt.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, linalool

10.900 Ft
Raktáron
Az 5 db-os próbaszett a legnépszerűbb eMC tisztítószereket tartalmazza ( eMC Citrus univerzális, eMC Erős, eMC Vizkőoldó, eMC Konyhai, eMC Textiltisztító) 
Minták kiszerelése: 100ml
11.200 Ft