Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató
 

Az Ön által megadott adatokat  az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. GLS futárszolgálat, MPL futárszolgálat  aki az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (Infotv.) megfelelően járunk el.
 

Röviden: Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. eDM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk. Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk. Harmadik félnek személyes adatokat csak előzetes hozzájárulással adunk át. Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

Az információk tulajdonjoga: Kijelentjük, hogy az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.emtechwebaruhaz.hu és az erre az oldalra mutató webshop.emtech.hu és piacter.emtech.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatkezelési nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.