Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. GLS futárszolgálat, aki az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
Röviden: Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. eDM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk. 
Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk. Harmadik félnek személyes adatokat csak előzetes hozzájárulással adunk át.
Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

Adatkezelési nyilatkozat

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az EM-TECHNOLOGY HUNGARY Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.emtechwebaruhaz.hu és az erre az oldalra mutató webshop.emtech.hu és piacter.emtech.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatkezelési nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.