Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Őszi- téli megfázás? Elkerülhető!

Urbán János agrármérnök
2019. 10. 29. 13:00:47

 

A legtöbben csak akkor kapnak észbe, hogy jó lett volna valahogyan megelőzni a megfázást, amikor már folyik az orruk, kapar a torkuk, tüsszögnek vagy borzonganak a láztól. Ám ha valaki mégis inkább felkészülne a szezonra, akkor jó, ha tudja: igenis létezik olyan megoldás, amellyel jelentősen csökkenthető a megfázás esélye.

A titok: az immunrendszerünk megerősítése.

Az emberi szervezet olyan, hogy ha valamilyen külső hatás eredményeképpen megbetegszik, az mindig valamilyen hiánytüneti hátteret jelez. 

A mai orvoslás esetében az a megszokott, hogy az ásványi anyagok és vitaminok bevitelére koncentrálnak – ez nagyon fontos és jó dolog, de ha a fontossági sorrendet kell felállítani, akkor még előbbre való az immunrendszer optimális állapotának elérése, amely pedig elképzelhetetlen az élőflóra-háztartás optimalizálása nélkül. 

A legfontosabb feladat megelőzni a bajt, mert azt sokkal nehezebb utólag kezelni.

Az orvostudomány is tényként kezeli, hogy az immunrendszer működőképessége 70-80%-ban az élőflóra-háztartásunktól függ. Probléma esetén az immunrendszer aktivizálja magát, de ha az élőflóra-háztartás nincs megfelelő állapotban, akkor az immunrendszer nem lesz képes kifejteni védekező hatását.

Az élőflóra tehát az alap, a valódi mozgatórugó – maga az élet.

Sajnos a mai táplálkozásunk úgy épül fel, hogy min. 90%-ban tartósítószereket, ízfokozókat, egyéb mesterséges adalékanyagokat viszünk be a szervezetbe, és sok esetben a zöldségek és gyümölcsök is mesterséges növényvédő szerek használata mellett termelődnek – ez a sok természetellenes anyag pusztítja az élőflórát, és ezáltal gyengíti az immunrendszerünket.

Kulcsfontosságú tehát a szervezet élőflóráját támogatni, mégpedig csakis a számára hasznos élőflórák visszatelepítésével. 

Ezt a visszatelepítést teszi lehetővé az Emóció7.84 egyedülálló, fermentált, élőflórás ital, amely értékes bogyós gyümölcshéj-kivonatokat is tartalmaz és kizárólag természetes összetevőkből készül.

A tapasztalatok, visszajelzések alapján elmondható, hogy a szervezet ilyen mértékű, élőflórával történő támogatása a legkülönfélébb panaszok enyhülését képes segíteni, hiszen a fermentált ital nem egy-egy konkrét problémára kínál megoldást, hanem az alapoknál, a bélflórában segít helyreállítani a harmonikus állapotot, ami az immunrendszer működési hatékonyságát növeli.

Az immunrendszer ilyen irányú megerősítésének és megtámogatásának egyik jól látható bizonyítéka, hogy az Emóció7.84 fogyasztói sokkal kevésbé szenvedik meg a hideg időszak beköszöntét, kevésbé lesznek fogékonyak a megfázásos és influenzás betegségekre.  

Az Emóciót fogyaszthatja a csecsemőktől az idősekig minden korosztály, beleértve a kismamákat is, az adagolása rugalmasan alakítható az adott szervezet állapotának megfelelően.

Tartalomhoz tartozó címkék: emóció7_84