Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

eMC probiotikus tisztítószerek

Az Effectív Mikroorganizmusok előnyei a háztartásban

Az eMC® tisztítószerek probiotikus hatású tisztítószerek. A termékekben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található jótékony mikroorganizmusok veszik át. Így lesz a felület antisztatikus hatású.

A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiások is használhatják. A szintetikus tisztítószerekkel ellentétben a tisztított felület újraszennyeződése lassabb, a penészfoltokat hatékonyan visszaszorítja, és kedvező, fenntartható mikrobiális környezetet biztosít.

Hatásosan szüntetik meg a szagokat és a penészt, kiválóan, de mégis kíméletesen oldják a szennyeződéseket, emellett megakadályozzák a rozsdásodást.

Génmódosított szervezeteket nem tartalmaznak. Bizonyítottan hatékonyak – vegyi anyagokkal összehasonlítva is – és a felületek tovább maradnak tiszták!* Az eMC® tisztítószereivel akár teljes mértékben kiválthatók a legtöbb, háztartásban használt mérgező és ingerlő anyagokat tartalmazó tisztítószerek!

*Az Upper Austria University of Applied Sciences Campus Wels tanulmánya alapján


A természetes tisztítás azt is jelenti, hogy újragondoljuk a takarítási szokásainkat

Figyelembe kell venni a hatóidőt és adagolást

 • Az eMC® tisztítószerek az áztatási idő alatt fejtik ki hatásukat, ezáltal leegyszerűsítik a tisztítási folyamatot

Csökkent újraszennyeződés

 • A probiotikus tisztítással „jó baktériumokat” telepítünk a felületre, melyek kitöltik a rendelkezésre álló teret és erős biofilmet, impregnált felületet képeznek – kiszorítva a kórokozó baktériumokat és életterüket. Az élősködők ilyen környezetben nem képesek elérni a fertőzéshez szükséges létszámot, így lecsökken a megbetegedés és szennyeződés esélye.
 • Minél gyakrabban alkalmazzuk, annál nehezebben telepszik meg a piszok.

Nem felületi a kezelés, hanem mélytisztítás történik

 • A hagyományos vegyszeres tisztítószerekkel ellentétben az eMC® tisztítószerek nemcsak elfedik a szagokat illatanyagokkal, amelyek csak ideig-óráig tartanak, hanem az anyag pórusaiba bejutva kitisztítják a szennyeződéseket és baktériumokat. Az effektív mikroorganizmusok rendszeres használat mellett fejtik ki valódi hatásukat, melyek nemcsak a tüneteket (pl. rossz szagok) kezelik, hanem a probléma valós okát.

Tudta…?

 • a hígított eMC® tisztítószer mindenféle anyagon és felületen alkalmazható (akár márványon és fa felületen is)
 • az eMC® tisztítószerek teljeskörű felhasználással egy átlagos háztartásban, átlagos szennyezés és tisztítás mellett legalább 6 hónapig elegendőek
 • az eMC® tisztítószerek minden szabvány tisztítógéppel kompatibilisek
 • Egy közepes méretű iskola karbantartásához elég 5 liter koncentrátum egy tanévben
 • A probiotikus tisztítószerek ugyanolyan tisztító hatással bírnak, mint a hagyományos vegyszerek, és a fertőtlenítőszerek, csak hatékonyabbak. DE! Kísérletek bebizonyították, hogy 48 óra elteltével kevesebb kórokozó termelődött újra az eMC®-vel tisztított felületen, mint amikor szintetikus tisztítószert használtak!
 • 1 liter koncentrátumból 1000 liter hígított tisztítószert kapunk. Ez elég egy futballpályányi terület megtisztításához.
 • 1 liter hígított ablaktisztító oldat kevesebb mint 35 forintba kerül.
 • 1 liter hígított vízkőoldószer kevesebb mint 225 forintba kerül.

Hasonlítsa ezt össze a hagyományos tisztítószerekkel!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

3.800 Ft -tól
Raktáron

eMC Erős Tisztítószer Koncentrátum: hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Használható minden felületen, az általános napi tisztítás során, akár nagyobb, jobban igénybe vett helyiségekben is mint pl: iskolák, óvodák, konyhák, és a háztartás.

Összetétele: Effektív mikroorganizmusok (zsír és cellulózbontó kultúrák), <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő), enzimek (lipáz, proteáz, amiláz) és természetes eredetű cukornádmelasz.

Figyelem! A termékcímke hamarosan megváltozik, de a termék összetételét ez nem érinti!

4.950 Ft -tól
Raktáron

eMC kárpittisztító koncentrátum: Alkalmas minden szőnyeg- és kárpittípusra. Egészen a szövet mélyéig hatol és eltávolítja a makacs foltokat is. Hatékony a kellemetlen szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom koncentrátum, citromsav, melasz, illatanyagok

Figyelem! A termékcímke hamarosan megváltozik, de a termék összetételét ez nem érinti!

5.700 Ft -tól
Raktáron

Az eMC Konyhai Tisztítószer Koncentrátum a konyha összes felületén sokoldalúan alkalmazható: tűzhelyen, sütőben, hűtőszekrényben, mosogatásnál helyettesítheti a hagyományos mosószereket mind a mosogatótálcában, mind a mosogatógépben. Tesztek igazolták a tisztítószerek hatékonyságát a vegyi- és fertőtlenítőszerekkel szemben, valamint bizonyítottan számos előnnyel jár a mikrobiológiai szennyeződések eltávolítása terén.

Figyelem! A termékcímke hamarosan megváltozik, de a termék összetételét ez nem érinti!

5.100 Ft -tól
Raktáron

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

eMC Levendulás Univerzális Tisztítószer koncentrátum alkalmazása:

Alkalmazható minden felülettípus, különösen csaptelepek, üvegfelületek és bútorok tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszantartó tisztító hatást nyújt.

Összetétel: levendula kivonat, effektív mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyag (alkohol), grapefruitmag-kivonat, citromsav, melasz, illóolajok (levendula, narancs).

Felhasználási mód: oldatban, szórófejes flakonból a felületre spriccelve vagy padló esetén felmosó vödörben
Higítás aránya: 10-100 ml koncentrátum 1 liter vízhez

3.800 Ft -tól
Raktáron

eMC textiltisztító mosóadalék koncentrátum: alkalmas minden típusú textíliához. Eltávolítja a legmakacsabb foltokat. Megakadályozza a szennyeződések lerakódását még a szennyvízelvezető csövekben is. Hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szagok ellen.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, illatanyagok

Felhasználási terület: Ruházat, Cipők, Lábmelegítők, Mosoda, mosókonyha, Mosógépi mosás, Kézi mosás

Hígítási javaslat: 1-10 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban ruházathoz
Hígítási javaslat: 1-100 ml 1 liter vízhez szórófejes palackban cipők, lábmelegítőkhöz
Hígítási javaslat: 20 ml 30 liter vízhez mosógépi mosás
Hígítási javaslat: 6 ml: 5 liter vízhez kézi mosás

6.300 Ft -tól
Raktáron

eMC vízkőoldó tisztítószer koncentrátum: alkalmazható minden felülettípus, de különösen az erősen vízköves felületek tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszantartó tiszta hatást nyújt.

Összetétel: Effektív Mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, linalool

Figyelem! A termékcímke hamarosan megváltozik, de a termék összetételét ez nem érinti!

 

8.100 Ft -tól
Raktáron
Az 5 db-os próbaszett a legnépszerűbb eMC tisztítószereket tartalmazza ( eMC Citrus univerzális, eMC Erős, eMC Vizkőoldó, eMC Konyhai, eMC Textiltisztító) 
Minták kiszerelése: 100ml
6.300 Ft