Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Manju só

Manju só

Manju só

A só nélkülözhetetlen a testünk számára, mivel számos fontos funkciót lát el. A só szabályozza a víz egyensúlyát és serkenti az anyagcserét, részt vesz a csontépítésben és koordinálja az ingerek továbbítását az izom- és idegsejtekből. Az ürülék, például az izzadság miatt a test minden nap sót - nátrium-kloridot - veszít, ezért helyettesítjük asztalisóval.

 

Mint sok életben, a minőség és az adagolás is fontosak, hogy valóban valami jót tegyünk a testünknek. Dr. Rokita Erika ajánlásokat és remek receptet ad a gyógynövénysóhoz.

A sót az élelmiszeriparban ízfokozóként és tartósítószerként használják a késztermékekben, és formája meglehetősen egészségtelen. Miért kell figyelnünk az ételekben lévő jó sóra?


A só nem csak só! Testünknek magas színvonalú sóra van szüksége az ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott arányával, hogy teljes mértékben működjön. A hagyományos finomított asztali só nem elég - éppen ellenkezőleg, azt mondják, hogy bizonyos tünetek, például a kezelésére is alkalmazható B. A hipertónia együttesen felelős.

Mi különös a Manju tengeri sóról, mint egészséges alternatíváról?


A sót a tenger mélységéből - 200 m alatti - nyerték a telihold tavaszi árapály idején. Az EM technológiával történő feldolgozás és érlelés kiváló minőségű, regeneráló, antioxidáns tengeri sót eredményez. Rendkívül magas ásványi anyagtartalmával rendkívül értékes az emberi szervezet számára: fizikailag és mentálisan életre kelti, méregteleníti és gyakran használják külsőleg is, például láb- és testfürdőkhöz, belélegzéshez és orröblítéshez. A bioemsam bio kozmetikumokban is felhasználják, és így támogatják a bőr sejtmegújulását.

Ízesítéshez sót és gyógynövényeket használunk. Mi a fontos, mennyi sót kell használni?


Mottóm az, hogy a lehető legtöbbet elkészítsük és fűszerezzük a sózás helyett. A főzéshez mindig a házi készítésű Manju gyógynövénysót használom, az aromás és vadon élő gyógynövények aránya legalább 50%. Tehát már a kezdetektől kezdve csökkenthetem a só mennyiségét, és soha nem haladhatja meg az 5 g-os napi adagot. A fűszerek kiváló ízét biztosítják az ételeknek, és bioaktív anyagaiknak köszönhetően elősegítik a szervezet minden emésztési és szabályozási folyamatát. Tehát az étel egyszerre tápláló és gyógyító!