Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az Effectív Mikroorganizmusokat tartalmazó probiotikus hatású tisztítószerek használatának előnyei a háztartásban

A termékekben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található jótékony mikroorganizmusok veszik át. Így lesz a felület antisztatikus hatású.

A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiások is használhatják. A szintetikus tisztítószerekkel ellentétben a tisztított felület újraszennyeződése lassabb, a penészfoltokat hatékonyan visszaszorítják, és kedvező, fenntartható mikrobiális környezetet biztosítanak.

Hatásosan szüntetik meg a szagokat és a penészt, kiválóan, de mégis kíméletesen oldják a szennyeződéseket, emellett megakadályozzák a rozsdásodást (!).

Bizonyítottan hatékonyak – vegyi anyagokkal összehasonlítva is – és a felületek tovább maradnak tiszták!

Az eMC® tisztítószereivel akár teljes mértékben kiválthatók a legtöbb, háztartásban használt mérgező és ingerlő anyagokat tartalmazó tisztítószerek!

A természetes tisztítás azt is jelenti, hogy újragondoljuk a takarítási szokásainkat, mert a probiotikus tisztítószerek az áztatási idő alatt fejtik ki hatásukat.

Leegyszerűsítik a takarítási folyamatot, mert a legtöbb esetben csak kipermetezzük a tisztítószerünk hígított oldatát, majd a hatóidő letelte után letörüljük vagy felporszívózzuk a felületet.

Csökkentik az újraszennyeződés kialakulását, mert a probiotikus tisztítással „jó baktériumokat” telepítünk a felületre, melyek kitöltik a rendelkezésre álló teret és erős biofilmet, impregnált felületet képeznek – kiszorítva a kórokozó baktériumokat és életterüket. Az élősködők ilyen környezetben nem képesek elérni a fertőzéshez szükséges létszámot, így lecsökken a megbetegedés és szennyeződés esélye. Minél gyakrabban alkalmazzuk, annál nehezebben telepszik meg a piszok.

Tartóst tisztaságot és jó illatot érhetünk el, mert a hagyományos vegyszeres tisztítószerekkel ellentétben az eMC® tisztítószerek nemcsak elfedik a szagokat illatanyagokkal, amelyek csak ideig-óráig tartanak, hanem az anyag pórusaiba bejutva - mélytisztítás végezve - kitisztítják a szennyeződéseket és a rossz szagokért felelős, mélyen megbúvó baktériumokat.

Fontos kihangsúlyozni hogy az effektív mikroorganizmusok rendszeres használat mellett fejtik ki valódi hatásukat.

A megvásárolt tisztítószereket mindenképpen hígítva ajánljuk használni. A különböző felhasználási területekre ajánlott hígításokat megtalálja a termékleírásoknál, de általánosságban elmondható, hogy 1 liter koncentrátumból 1.000 liter hígított tisztítószert kapunk. Ez elég egy futballpályányi terület megtisztításához. Egy közepes méretű iskola karbantartásához elég 5 liter koncentrátum egy tanévben. Vagy a felhasználási területet véve alapul, pl. 1 liter hígított ablaktisztító oldat kevesebb mint 35 forintba kerül, 1 liter hígított vízkőoldószer pedig kevesebb mint 225 forintba.

Az eMC® tisztítószerek mindenféle anyagon és felületen alkalmazható (akár márványon és fa felületen is), minden szabvány tisztítógéppel kompatibilisek, és teljes körű felhasználással egy átlagos háztartásban, átlagos szennyezés és tisztítás mellett legalább 6 hónapig elegendőek.